SHARING FOOD, INTENSE FLAVOURS & CONSCIOUSLY MADE

Bij Madaq geven we een nieuwe betekenis aan de chocoladebeleving door een frisse kijk te bieden op de wereld van chocolade. Onze creaties prikkelen de smaakpapillen met unieke smaken die een blijvende indruk achterlaten, waardoor alledaagse momenten veranderen in dierbare herinneringen. Maak kennis met de bijzondere Madaq-ervaring, met zorg samengesteld en vol passie gepresenteerd.

100 % NATURAL, 100 % HAND MADE

HONEST CHOCOLATE

Bij Madaq gebruiken we alleen ethische cacao. Onze chocolade gaat verder dan duurzaamheid. We streven naar een langetermijnvisie om het welzijn te verbeteren, het milieu te beschermen en het inkomen van producenten en gemeenschappen te verhogen.

Freshly Prepared

Madaq-chocolade wordt dagelijks vers bereid om jou de beste smaakervaring te bieden. We gebruiken enkel verse ingrediënten. Vrij van palmolie en conserveermiddelen. Het lekkerst om binnen een week te consumeren.

Natural Origin

Madaq-chocolade is intens van smaak en wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef-chocolatiers. Alles is van 100% natuurlijke oorsprong en vrij van alchohol en gelatine.