De lekkerste ijssalon van Nijmegen

Bij Madaq verrassen we je graag met ons huisgemaakte room- en sorbetijs, in onze ijssalon in Nijmegen. Niet alleen hebben we een ruim assortiment aan ijs, maar ook bieden we je een keur aan heerlijke milkshakes, ijskoude koffies en verkoelende frappés.

Unieke IJscreaties in Nijmegen

Onze Nijmeegse ijscreaties zijn een spiegelbeeld van onze unieke bonbonsmaken, dus bereid je voor op een bijzondere smaakervaring. Kies uit romig melkijs tot verfrissend sorbetijs, inclusief vegan opties. Wat ons ijs uniek maakt, is het gebruik van zorgvuldig gekozen terroirproducten die elk bolletje een onmiskenbare smaak geven.

Q = Quality

Ontdek onze IceQreams, waar 'Q' voor kwaliteit staat. Geïnspireerd door onze beroemde bonbons, heeft Madaq een reeks (vegan) ijssmaken gecreëerd. Trakteer jezelf en vind je favoriete 'scoop of happiness'.

Ambachtelijk ijs met een verhaal

Vanuit de oorsprong met 12 bonbonsmaken, introduceert Madaq met trots ons zomerse ijsassortiment. Wij geloven in de kracht van natuurlijke ingrediënten en gebruiken alleen de beste, 100% natuurlijke producten voor een authentieke smaakbeleving. Onze geheime recepten, gecreëerd met liefde en toewijding door onze chocolatiers, zorgen voor perfectie in elke hap.

💡 Gouden Tip: Heb je een idee voor een nieuwe ijssmaak? Deel het met ons en maak kans op een exclusief bezoek aan ons Atelier in Velp. Wie weet wordt jouw idee de nieuwe favoriet in onze collectie!

Menu ijssalon

ICE QREAMS

ICE QREAMS

Smaken:
- Colombian 100% Pure Chocolade
- Bronte Pistache
- Passievrucht, Witte Chocolade, Framboos, Pistache &
- Melkchocolade & Isigny Karamel
- Witte Chocolade Stracciatella
- Pure Chocolade Stracciatella
- Piemonte Hazelnoot
- Mexicaanse Vanille

Vegan Smaken
- Mediterrane Aardbei (Vegan)
- Japanse Yuzu & Mango (Vegan)
- Franse Framboos (Vegan)
- Primofiori Citroen (Vegan)

Nieuw: Madaq Cones. Kies nu voor een hoorntje of een bakje met jouw favoriete Madaq Smaak.

COLD DRINKS

COLD DRINKS

Frappé Caramel
Iced Latte
Iced Matcha Latte (NEW)
Affogato (NEW)
Milqshakes

Frappé Caramel: Een shot espresso gemengd met hazelnootijs, melk naar keuze en een toef slagroom. Zoet, maar toch voor de koffieliefhebbers.

Milqshakes: Kies je favoriete smaak en melk, en wij maken jouw milqshake op maat. Gemaakt van twee grote bollen ijs die we op dat moment vers voor jou blenden met melk naar keuze.

Affogato: Een shot espresso over een bol Mexicaans vanille-ijs voor een eenvoudige maar onweerstaanbare traktatie.

Iced Matcha Latte: Geïnspireerd op onze matcha-reep. Gemaakt van Matcha uit Uji, Japan. Kies je melk en laat ons deze koude drank voor jou bereiden.

MADAQ IJssalon in Nijmegen

Routebeschrijving

Pauwelstraat 11, 6511 KW Nijmegen
+31 24 675 8932

Openingstijden (vanaf 1 mei)
maandag 12:00–21:00
dinsdag 10:00–21:00
woensdag 10:00–21:00
donderdag 10:00–21:00
vrijdag 10:00–21:00
zaterdag 10:00–21:00
zondag 12:00–21:00

Bekijk onze actuele openingstijden op Google.