madaq zakelijk

SMAAKVOLLE CHOCOLADE VOOR SUCCESVOLLE ZAKEN

Madaq nodigt je uit voor een onvergetelijke smaakvolle reis. We selecteren met zorg terroir-ingrediënten en combineren ze op unieke wijze tot bijzondere smaakcombinaties. Elk van onze bonbons heeft zijn eigen verhaal en leidt tot smaken die je zintuigen prikkelen. Met Madaq verras je jouw relaties op een bijzondere en onvergetelijke manier, die verder gaat dan alleen een smaakbeleving.

MADAQ ZAKELIJK

RELATIEGESCHENKEN

Bij Madaq vind je originele zakelijke relatiegeschenken. Onze speciale chocoladeboxen zijn ontworpen om klanten, relaties of medewerkers te verrassen. Personalisatie is mogelijk. Sleeves, stickers, gepersonaliseerde kaartjes of ontwerpen op maat. Schenk Bonbon Boxen in de stijl van uw bedrijf. We bieden een smaakvolle reis met unieke chocoladecreaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

CONSCIOUS CORPORATE GIFTING: 100% NATURAL & 100% HAND MADE

MADAQ ZAKELIJK

HOTELS, RESTAURANTS & EVENTS

Bij Madaq staan we voor je klaar. Wij bedienen hotels, restaurants en leveren aan iedereen die bijzondere evenementen organiseert. Verwen je gasten met onze bijzondere chocolade, voeg kwaliteit toe aan evenementen en breng een vleugje magie naar elke viering. We zijn op zoek naar partners die onze visie delen. Neem contact met ons op voor een samenwerking die jouw gasten en evenementen naar een hoger niveau tilt.

MADAQ COLLABORATIONS

BON+BON=BONBON

Wil je samenwerken met Madaq? Wij zijn altijd op zoek naar mooie samenwerkingen die onze visie versterken. Onze toegewijde marketingafdeling staat klaar om de mogelijkheden met je te bespreken. 

COLLABORATE AND GET IN TOUCH