Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Wij doen zorgvuldig ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Als je vóór 12.00 uur bestelt, wordt jouw bestelling dezelfde dag overgedragen aan de bezorgservice. Wij streven ernaar om u bestelling binnen één werkdag te verzenden.

Je kunt jouw bestelling de volgende werkdag verwachten tussen 09.00 en 18.00 uur. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvangt je een track & trace-code om je bestelling te volgen.

Soms zijn producten niet voorradig vanwege de versheid en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen*:
Brievenbuspakje €3,50 
Pakket tot 5kg €5,50
Pakket >5kg €10,00

*Vanwege de hoge temperaturen kunnen de verzendkosten variëren. Raadpleeg onze veelgestelde vragen (F.A.Q.) pagina voor meer informatie.

RETOURNEREN

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Madaq geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via service@madaq.com. Gebruik hiervoor het modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.