De lekkerste ijssalon van Haarlem

Zin in een zoet spektakel? Madaq's ijssalon in Haarlem verwelkomt je met open armen voor een proeverij van ons ambachtelijk bereid room- en sorbetijs. Exclusief verkrijgbaar in onze boutique, ons ijsaanbod wordt vergezeld door smeuïge milkshakes, koele ijskoffies en frisse frappés.

Creatieve IJscreaties: Proef de Verschillen bij Madaq in Haarlem

Bij Madaq Haarlem is ijs niet zomaar ijs. Het is een smaaksensatie, ontstaan uit onze exclusieve bonbonsmaken. Van luxueus melkijs tot zomers sorbetijs, inclusief vegan opties - elk ingrediënt is gekozen om jou de unieke Madaq-smaak te geven.

Kwaliteit in Elke Lepel: Madaq's IceQreams

Proef de kwaliteit die Madaq belichaamt met onze IceQreams. Geïnspireerd door onze chocoladebonbons, hebben we een breed scala aan (vegan) ijssmaken samengesteld. Vind jouw persoonlijke portie geluk in de vorm van een ijsje, hier in het hart van Haarlem.

Madaq Haarlem: Waar IJs en Chocolade samenkomen

Oorspronkelijk bekend om onze twaalf bonbonsmaken, brengen we je nu met trots in onze ijssalon in Haarlem. Alleen natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit maken deel uit van onze bevroren lekkernijen, met recepturen ontwikkeld door onze toegewijde chocolatiers.

💡 Gouden Tip: Heb je een innovatieve ijssmaak in gedachten? Vertel ons jouw idee en wie weet nodigen we je uit in ons Atelier hier in Velp. Misschien wordt jouw suggestie wel de ster van onze ijscollectie!

Menu ijssalon

ICE QREAMS

ICE QREAMS

Smaken:
- Colombian 100% Pure Chocolade
- Bronte Pistache
- Passievrucht, Witte Chocolade, Framboos, Pistache &
- Melkchocolade & Isigny Karamel
- Witte Chocolade Stracciatella
- Pure Chocolade Stracciatella
- Piemonte Hazelnoot
- Mexicaanse Vanille

Vegan Smaken
- Mediterrane Aardbei (Vegan)
- Japanse Yuzu & Mango (Vegan)
- Franse Framboos (Vegan)
- Primofiori Citroen (Vegan)

Nieuw: Madaq Cones. Kies nu voor een hoorntje of een bakje met jouw favoriete Madaq Smaak.

COLD DRINKS

COLD DRINKS

Frappé Caramel
Iced Latte
Iced Matcha Latte (NEW)
Affogato (NEW)
Milqshakes

Frappé Caramel: Een shot espresso gemengd met hazelnootijs, melk naar keuze en een toef slagroom. Zoet, maar toch voor de koffieliefhebbers.

Milqshakes: Kies je favoriete smaak en melk, en wij maken jouw milqshake op maat. Gemaakt van twee grote bollen ijs die we op dat moment vers voor jou blenden met melk naar keuze.

Affogato: Een shot espresso over een bol Mexicaans vanille-ijs voor een eenvoudige maar onweerstaanbare traktatie.

Iced Matcha Latte: Geïnspireerd op onze matcha-reep. Gemaakt van Matcha uit Uji, Japan. Kies je melk en laat ons deze koude drank voor jou bereiden.

MADAQ IJssalon in Haarlem

Routebeschrijving

Grote Houtstraat 97
Haarlem, 2011 SH
Nederland