Our flavours

Madaq introduceert de nieuwe smaaksensatie, 12 unieke smaken. Puur, duurzaam en verrijkt met speciale terroir-ingrediënten. Geniet van een onvergetelijke smaakervaring.

NO ALCOHOL & GELATIN

Onze producten worden gemaakt zonder het gebruik van alcohol of gelatine. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die overeenkomen met jouw specifieke voorkeuren en dieetkeuzes.

100% NATURAL

Onze producten worden vervaardigd zonder palm-olie en zonder enige toevoegingen, versterkers of conserveermiddelen Wij geloven in het bieden van pure en onveranderde producten.

TERROIR-INGREDIENTS

We selecteren met zorg en toewijding authentieke terroir-ingrediënten, die de unieke eigenschappen en smaakprofielen van hun oorspronkelijke regio weerspiegelen.

OUR 12 FLAVOURS

DARK CHOCOLATE

ORANGE & GINGER

Witte chocoladeganache op basis van Valenciaanse sinaasappelen met de perfecte balans tussen zoet en zuur. Gecombineerd met Aziatische pittige gember en een vleugje citroentijm. Dit geurige kruid voegt een fijne en licht kruidige smaak van citroen toe. Omhuld met 65% Colombiaanse donkere chocolade.

DARK CHOCOLATE

YUZU CARAMEL

Franse caramel gemaakt van Isigny boter, exclusief bereid met de melk van Bessin en Cotentin koeien, verse room en Nederlandse suiker. Gecombineerd met handgeperste, friszure Yuzu uit het Japanse Kōchi. Omhuld met 65% Colombiaanse donkere chocolade.

DARK CHOCOLATE

GRILLED COCONUT & APRICOT

Een fijne abrikozengel op basis van aromatische Bergeron abrikozen. Het is een speciale inheemse variëteit met een delicate, geurige smaak. Gelaagd op een intens smakende Sri Lankaanse kokosmelk ganache. Gecombineerd met gegrilde, geraspte kokosnoot. Omhuld met 65% Colombiaanse donkere chocolade.

MILK CHOCOLATE

LEMON & VANILLA YOGHURT

Een authentieke friszurige gel gemaakt van handgeperste Primofiori citroenen. Op een laagje fluweelzachte ganache van yoghurt van Nederlandse koemelk en fijne vanillezaadjes uit Réunion. Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.

MILK CHOCOLATE

ALMOND & ARGAN OIL

Italiaanse Avola amandelpasta: fluweelzacht en bitterzoet van smaak. Met Marokkaanse arganolie uit de Berberse bergen. In combinatie met honing bedekte stukjes amandel en Nederlandse voorjaarshoning van de Veluwe. Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.

MILK CHOCOLATE

BLACK SALT ISIGNY CARAMEL

Franse gezouten karamel gemaakt van Isigny boter, exclusief bereid met de melk van Bessin en Cotentin koeien en verse room. Met een vleugje zwarte zoutvlokken afkomstig uit ondergrondse zoutbronnen in Villena, Spanje. Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.

WHITE CHOCOLATE

MANGO & CHILI PEPPER

Franse gezouten karamel gemaakt van Isigny boter, exclusief bereid met de melk van Bessin en Cotentin koeien en verse room. Met een vleugje zwarte zoutvlokken afkomstig uit ondergrondse zoutbronnen in Villena, Spanje. Omhuld met 40% Colombiaanse melkchocolade.

WHITE CHOCOLATE

PASSIONFRUIT, RASPBERRY & PISTACHIO

Witte chocolade bonbon met een friszure gel van framboos met daar boven op een ganache van passievrucht, verrijkt met fijne vanille uit Réunion. Op een laagje praline van pistache uit Bronte. Deze worden geteeld in de vruchtbare vulkanische grond rond Bronte, een dorpje aan de voet van de Etna. Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.

WHITE CHOCOLATE

Piedmont Hazelnut

Gianduja gemaakt van rijk, geroosterde Piemonte hazelnoten geteeld in het noordwesten van Italië op het snijpunt van de Middellandse Zee, de voet van de Alpen en het Italiaanse binnenland. Met krokante stukjes hazelnoot gehuld in een honinglaag. Omhuld met 36,5% Colombiaanse witte chocolade.

OUR 3 VEGAN FLAVOURS

DARK CHOCOLATE (VEGAN)

WHITE PEACH & MINT TEA

Een smaakvolle gel op basis van witte perziken met een delicate, bloemige zoetheid. Gepaard met veganistische witte chocolade doordrenkt met Maghrebi muntthee, een royaal gezoete combinatie van buskruit en verse groene munt.

DARK CHOCOLATE (VEGAN)

PECAN & MADAGASCAN VANILLA

Pecannoten zijn essentieel in de keuken van culturen waar ze groeien, zoals Mexicaanse en inheemse Amerikaanse stammen, die ze als hoofdvoedsel gebruikten en verhandelden. Samen met Réunion vanillezaadjes zorgen ze voor een natuurlijke zoete smaak en een boterachtige textuur.

DARK CHOCOLATE (VEGAN)

MOROCCAN COFFEE

Middagthee is een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Bij dat ritueel hoort ook Marokkaanse koffie. Het is een prachtige draai aan een traditioneel kopje koffie, verhoogd met een mengsel van traditionele aromatische kruiden die samen met vers gebrande 100% Arabica koffiebonen worden gemalen.

Taste with intention

Bezoek onze boutiques, waar we je graag meenemen op een ontdekkingsreis door een wereld van unieke smaken. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment, waar elke smaak niet alleen beschikbaar is als bonbon, maar ook als reep, in ijs en als macarons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.