Vegan White ChoColate & Matcha Bar

Madaq heeft in samenwerking met de Nederlandse plant-based expert Lenna Omrani een nieuwe smaak gecreëerd: een vegan witte chocoladereep met Matcha. Lenna is een ondernemer, receptontwikkelaar, food fotograaf en ex-topsporter, en haar passie is om plantaardig eten toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen. Vanuit een gedeelde liefde voor Matcha heeft zij samen met ons deze unieke reep ontwikkeld. 

Matcha Madness

Online Recepten boekje

Wil je meer weten over de oorsprong van Matcha en ontdekken welke heerlijke plant-based recepten je ermee kunt maken? Lenna Omrani heeft vier smakelijke en eenvoudige recepten voor je samengesteld. Bestel nu de Matcha-reep en ontvang het online receptenboekje er gratis bij.

Verken de wereld van gebalanceerde, plantaardige voeding en inspirerende recepten. Lenna deelt, net als Madaq, haar passie voor natuurlijke ingrediënten en liefde voor smaakvol eten, wat je zal verrassen en inspireren.

A Matcha A Day...

Antioxidant Powerhouse

Antioxidant Powerhouse

Onze matcha vegan chocolade zit boordevol polyfenolen en catechinen, wat betekent dat het je helpt om die vervelende vrije radicalen te verslaan en je huid te laten stralen. Plus, het geeft je immuunsysteem een boost.

Zen Boost

Zen Boost

Klaar om je dag met een glimlach te beginnen? Onze matcha chocolade geeft je die energieboost zonder de beruchte crash achteraf. Dankzij de magie van L-theanine, voel je je gefocust en energiek, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dat middagdipje.

Pure Plant Power

Pure Plant Power

Zeg maar dag tegen zuivel, want onze vegan matcha chocolade is hier om je smaakpapillen te verrassen. Elk stukje zit boordevol smaak en natuurlijke ingrediënten. We geloven in het combineren van heerlijke smaken met de beste plantaardige ingrediënten.