F.A.Q.

Hier vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar service@madaq.com of door ons eenvoudigweg te bellen op +31 (0)26 785 50 84

Orders & delivery

 • Voor bestellingen onder €49 bedragen de verzendkosten €3,50. *

  Alle bestellingen van €49 of meer worden gratis verzonden, met uitzondering van pakketten die niet door de brievenbus passen. Pakketten tot 5 kg kosten €5,50 om te verzenden en pakketten van 5 kg of meer €10,00 bedragen.

  *Let op: bekijk 'Madaq in Summer' voor de verzendkosten gedurende de zomer.

Quality

 • De houdbaarheid van Madaq chocolade varieert, afhankelijk van het type en de specifieke variant.

  Over het algemeen hebben onze chocoladeproducten een houdbaarheid van ongeveer 1 maand. Het is echter belangrijk om het specifieke productetiket te raadplegen voor de exacte houdbaarheids informatie.

  We raden ook aan om de chocolade op een koele, droge plaats te bewaren en te beschermen tegen direct zonlicht en sterke geuren om de optimale kwaliteit te behouden.

Honest Chocolate (Sustainability)

 • We werken hard aan onze website om onze klanten een beter inzicht te geven in onze processen en om meer gedetailleerde informatie te verstrekken. We willen dat je vol vertrouwen van onze producten kunt genieten, wetende dat we open zijn over onze werkwijze en de herkomst van onze ingrediënten.

  Binnenkort meer over:

  Bij Madaq is oprechtheid een fundamentele vereiste voor het produceren van onze heerlijke chocolade. We geloven sterk in transparantie in onze hele toeleveringsketen en productieprocessen, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een nieuwe dimensie toevoegt aan de manier waarop mensen onze chocoladeproducten ervaren.

  Ons streven is om niet alleen heerlijke chocolade te maken, maar ook om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Daarom streven we naar een positieve CO2-voetafdruk en zoeken we naar manieren om sociaal verantwoordelijk te handelen. We zetten ons in voor een duurzame toekomst en willen bijdragen aan het welzijn van zowel mensen als onze planeet.

  Om de hoogste kwaliteit te garanderen, gebruiken we uitsluitend pure en hoogwaardige ingrediënten in al onze chocoladeproducten. We geloven dat de puurheid van onze producten essentieel is om een uitstekende smaakbeleving te bieden aan onze klanten. Bij Madaq gaat het om meer dan alleen chocolade; het gaat om het creëren van een bijzondere ervaring die zowel eerlijk als heerlijk is.

Madaq in Summer

 • Bij temperaturen van 24°C of hoger kan het weer de kwaliteit van onze producten beïnvloeden. Om altijd de beste ervaring met onze producten en diensten te garanderen, bieden wij een speciale verzendoptie aan*.

  Wanneer je jouw producten in het winkelmandje plaatst, heb je bij het afrekenen de optie om een koelelement toe te voegen. Hierdoor wordt jouw pakket gekoeld verzonden. Houd er rekening mee dat jouw pakket dan niet meer door de brievenbus past en er extra kosten van €6,50 worden berekend.

  Indien je kiest voor de normale verzendoptie, kan dit betekenen dat we besluiten om jouw bestelling op een later moment te verzenden wanneer de weersomstandigheden gunstiger zijn.

  Ons streven is om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Je ontvangt een melding zodra jouw bestelling onderweg is naar het opgegeven adres.

  Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot jouw bestelling tijdens warm weer, staan wij klaar om je te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

  *Let op: Bij periodes van langdurige warmte is verzenden met een koelelement de enige optie.

Your input, our inspiration